MMA Team 300 ry - Privacy policy

MMA TEAM 300 Ry:n REKISTERISELOSTE

REKISTERINPITÄJÄ

MMA TEAM 300 Ry
Rautatienkatu 21 C 5kerros, 33100 Tampere
info@mmateam300.fi

REKISTERIASIOIDEN YHTEYSHENKILÖ

Lauri Karppinen
info@mmateam300.fi
+358442720868

REKISTERIN NIMI

MMA TEAM 300 jäsenrekisteri

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Henkilötietojen luovutus perustuu jäsenen henkilökohtaiseen suostumukseen. Tietoja käytetään laskutukseen, tiedottamiseen, kulunvalvontaan, markkinointiin, palveluiden kehittämiseen ja treenejen tilastointiin.

Henkilötietoja käytetään ainoastaan voimassa olevan lainsäädännön sallimalla tavalla. Jäsen voi halutessaan kieltää suoramarkkinoinnin laittamalla sähköpostia osoitteeseen info@mmateam300.fi.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

NIMI
OSOITE
SÄHKÖPOSTI
PUHELINNUMERO
SYNTYMÄAIKA
PERUSKURSSI/JATKORYHMÄ
LAJI/LAJIT

Alaikäisiltä tarvitaan myös huoltajan tiedot.

REKISTERIN TIETOLÄHTEET

Rekisterin tiedot koostetaan myclubpalveluun, jota seura käyttää tällä hetkellä. Tiedot tänne henkilö laittaa rekisteröityessään peruskursseille tai jatkoryhmään, joko internetissä tai salilla jäsenlomakkeella. Jäsen voi myös itse muuttaa tietojaan myclubpalvelussa.

TIETOJEN LUOVUTUS

Asiakkaiden tietoja ei luovuteta ulkopuolisille. Tästä voidaan poiketa, mikäli viranomais tai lainsäädäntö niin edellyttää. Tietoja ei luovuteta Euroopan Union ulkopuolelle.

REKISTERIN SUOJAUS

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisena, ne ovat suojattu salasanoin ja tarvittavin teknisin toimenpitein palveluntarjoajan johdosta. Tällä hetkellä rekisteri sijaitsee myclub palvelussa.


Updated at - 2018-03-01 14:17